Notariaat op gravel

Op de foto staat het team van het kantoor voor het nieuwe sponsordoek achter baan twee. Geen onbekende omgeving voor de dames, niet in de laatste plaats omdat de kleur van het gravel ook de huisstijl van Notariskantoor Goossens domineert.

Voorzetting van een traditie

Er zijn verschillende redenen voor Notariskantoor Goossens om sponsor te worden van GLTC het Spieghel. Niet alleen speelde de naamgeefster van het kantoor hier zelf menig partijtje. Zij zet hiermee ook de traditie voort van het (voormalige) kantoor Habers en Luykx waarvan het beheer van de protocollen is overgenomen.

Vrouwelijke touch

Het kantoor met de vrouwelijk touch staat eerst stil bij de levensgebeurtenis die aan een akte vooraf gaat. Het team wil eerst graag begrijpen wat er speelt voordat ze aan de slag gaat. Analoog naar het tennis: ‘Life is like a game of tennis; the player who serves well seldom loses’.

En zo geldt dat ook in het notariaat: een goed levenstestament, een doordachte aandeelhoudersovereenkomst of een degelijke akte van overdracht, zorgen ervoor dat u iedere ‘levenswedstrijd’ met vertrouwen tegemoet kan zien.