Referenties

Referenties

Uw referentie helpt anderen

Bij het kiezen van een notaris zijn veel mensen ermee geholpen om eerst de ervaringen van andere te lezen. Wanneer u tevreden bent over onze dienstverlening dan zouden wij het enorm op prijs stellen wanneer u hier een review of referentie wilt afgeven. 

Beoordeel ons via Social Media:

Bent u actief op Facebook of Google+? U kunt dan heel eenvoudig ons een review geven:

googleplus Beoordeel ons op Google

facebook Beoordeel ons op Facebook

Of laat hier een referentie achter:

9 + 11 =

De ingestuurde refentie wordt na beoordeling geplaatst. Alvast bedankt voor het invullen!

Eerdere referenties:

Hele fijne ervaring bij deze notaris formeel maar niet saai, gezellig zelfs.

Ruud Pouw

Enige tijd geleden heb ik vanuit mijn mediationpraktijk een ingewikkeld vastgoeddossier voorgelegd aan Notariskantoor Goossens. Met uitstekende juridische kennis van zaken en heldere uitleg is het dossier naar volle tevredenheid van betrokken partijen afgehandeld. Graag beveel ik Notariskantoor Goossens van harte aan.

Niels J. Kooijman

Eigenaar, Kooijman Mediation & Management

Inez heb ik in meerdere, complexe zaken leren kennen als ‘hands-on’, pragmatisch en probleemoplossend. Met haar proactieve aanpak is zij prima in staat om snel op haar doel af te gaan en resultaat te bereiken. Inez spreekt haar talen, waaronder Spaans, zodat zij ook internationale kwesties kan afwikkelen. Met haar humor, brede ervaring en gevoel voor ondernemerschap, ben je bij Notariskantoor Goossens op het juiste adres voor al het notariële werk!

Hans van der Ree

Eigenaar, BOEM Bataafsche Overzee Export Maatschappij

Ik heb Inez leren kennen als een professionele, innemende en integere persoonlijkheid die haar vak niet alleen beheerst, maar meedenkt met haar client op een persoonlijke wijze. Ze is op haar manier gericht op resultaat en efficientie met aandacht voor detail.

Cliff Go

CEO | Founder Swaen Capital, wealth management, Swaen Capital

“Wij als pensioendeskundigen van Felixx.® komen in onze praktijk regelmatig vraagstukken tegen welke betrekking hebben op het ondernemingsrecht. Hoe prettig is het dan niet dat je je relaties kan toevertrouwen aan de specialisten van Notariskantoor Goossens. Wij bevelen daarom dit kantoor met een goed gevoel aan.”
Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur, Felixx.® HR & Pensioen Consultants

Een hele persoonlijke en prettige ervaring bij dit kantoor!

Marjan Pouw

Ik ben ondernemer en heb door de jaren heen regelmatig ondersteuning van een notaris nodig gehad. Ons adviesbureau House of Performance heeft veel veranderingen doorgemaakt en Inez heeft ons steeds professioneel bijgestaan waarbij de samenwerking ook zeer prettig was. Ook bij het opstarten van andere ondernemingen kon ik op haar rekenen . Ik kan haar dus van harte aanbevelen en wens haar veel succes met haar eigen onderneming.

Arjon van Lieshout

Partner en organisatiespecialist, House of Performance

De oprichtingsakte voor mijn BV was snel geregeld en wat belangrijker is, ik heb het gevoel dat ik het nu echt goed geregeld heb. Op redelijk wat zaken geattendeerd waar ik nog niet over nagedacht had. Top!

Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Online Marketeer, Cornelissen.Marketing

Inez Goossens werd bij ons door haar voorganger, notaris Habers, als kandidaat notaris met specialiteit vennootschapsrecht geïntroduceerd. Inmiddels is zij onze “huisnotaris” en behandelt zij niet alleen voor ons maar ook voor diverse klanten van ons alle zaken waarvoor de tussenkomst van een notaris noodzakelijk is.  Dit betreft zaken op het gebied van vastgoed, familierecht en uiteraard de vennootschappelijke zaken. Juist op de raakvlakken van de diverse vakgebieden komt haar deskundigheid optimaal tot zijn recht. Alle opdrachten worden steeds op adequate- en plezierige wijze afgehandeld.

Sicco van Dongen

Eigenaar, Ensec B.V. Investment Management

Ik ben op een deskundige, adequate en persoonlijke wijze geholpen door Denise bij het opmaken van de verklaring van erfrecht (bij het overlijden van mijn man) en het opmaken van mijn testament. Denise beheerst haar vak, denkt mee met de cliënt, is servicegericht en heeft oog voor detail. Ook wil ik Inez bedanken voor het passeren van de akten. Ik kan en ga Notariskantoor Goossens bij iedereen aanbevelen.

Nicole