Spierings en Bakker Notarissen

Protocollen en notariële bescheiden ook bij Notariskantoor Goossens

Spierings en Bakker Notarissen

De notaris mr. E.A.J.M. Spierings hield kantoor te Bussum van 1 april 1972 tot en met 31 mei 1991. In dezelfde periode hield notaris mr. K.P. Bakker ook kantoor te Bussum. Hij zette daarmee het notariaat voort van zijn voorganger mr. H. Bakker. Dit notariskantoor was al van start gegaan op 1 januari 1948.

Habers en Luykx Notarissen

In 1991 werden de protocollen van deze notarissen toegewezen aan Habers en Luykx Notarissen die tot en met 2011 samen kantoor hielden aan de Brediusweg in Bussum. In de periode die daarop volgde zijn bij besluiten van de Minister van Justitie d.d. 7 maart 2011 en 3 juni 2013 de protocollen en hun notariële bescheiden toegewezen aan mr. drs. Inez Goossens, naamgeefster van Notariskantoor Goossens te Bussum.

Meer dan 70 jaar aan notariële bescheiden onder één dak

Een notariële akte blijft eeuwig bewaard. Als de notaris stopt, dan wordt zijn protocol (dossier met akten) overgenomen door een andere notaris (zijn opvolger).
Alle gearchiveerde akten van notaris mr. E. A.J.M. Spierings, mr. K.P. Bakker en mr. H. Bakker (vanaf 1948 dus) worden nu beheerd door Notariskantoor Goossens. Een behoorlijk archief, dat mag duidelijk zijn. Stukken hieruit zijn bij ons op te vragen. Ook wanneer je vragen hebt over een zaak die in het verleden bij een van deze notarissen is geregeld kan je contact met ons opnemen.

Op zoek naar de opvolger van een andere notaris?

Wellicht heb je een akte voor je liggen en weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Weet dan dat de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) een opvolgersarchief op haar website heeft voor het vinden van de opvolgers van notarissen die ermee gestopt zijn.

Hier kun je opzoeken bij wie je nu terecht kunt.

Verder nog vragen?

Bij eventuele vragen kan je bij voorkeur schriftelijk of per e-mail (info@notarisgoossens.nl) of telefonisch (035-3037167) contact opnemen met: mr. drs. Inez Goossens, Postbus 114 1400 AC  BUSSUM.

Habers en Luykx (Erik Habers en Inez Goossens bij de overdracht in Grote Kerk Naarden)