10 jaar Notaris Goossens

Op 1 april 2021 is het exact tien jaar geleden dat Inez Goossens, de naamgeefster van kantoor tot notaris is benoemd. Voor haar een levensgebeurtenis van formaat!

In de jaren die volgden, is zij zich steeds meer bewust geworden van het feit dat het dagelijkse werk van een notaris vooral draait om de levensgebeurtenissen van anderen.

“Een notaris is een jurist en openbaar ambtenaar, benoemd door de overheid, die bevoegd is om authentieke akten te verlijden in de gevallen waarin de wet aan hem of haar die bevoegdheid toekent en een partij dit van hem verlangt.”
(bron: Wikipedia)

Wat aan het passeren van een akte voorafgaat, zijn grote momenten in het leven van anderen: er wordt een huis aangekocht of verkocht, een onderneming gestart, aandelen overgedragen, getrouwd, gescheiden of een erfenis afgewikkeld.

In de eerste jaren, nog werkzaam als partner bij een ander kantoor, raakte Inez er meer en meer van overtuigd dat het juist heel belangrijk is om stil te staan bij de levensgebeurtenis alvorens je als notaris aan de akte begint. In 2017 startte Inez haar eigen kantoor samen met drie collega’s die, net als zij, dezelfde filosofie hadden.

Hierdoor maakte Bussum en omstreken in september van dat jaar kennis met ‘het notariskantoor met de vrouwelijke touch’. Sindsdien is het hard gegaan en inmiddels zorgt het notariële team van inmiddels acht vrouwen, ervoor dat alle notariële zaken rondom de levensgebeurtenissen van alle cliënten soepel verlopen.

Een moment om te vieren

Door de overheidsmaatregelen in verband met het Covid-19 virus is een uitbundige viering dit jaar helaas niet mogelijk. Maar helemaal onopgemerkt wil ‘team Goossens’ deze levensgebeurtenis natuurlijk niet voorbij laten gaan! De relaties waarmee Inez en haar team nauw samenwerken, zijn, om dit jubileum kleur bij te zetten, vandaag getrakteerd op een mooi lenteboeket!

En dit is niet zomaar een boeket maar een bos ‘HEROES’ van Stichting Sport Helpt. Deze stichting organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met zijn of haar favoriete topsporter… ook een echte levensgebeurtenis!

10 jaar Notaris Goossens!