Over ons

Notariskantoor Goossens

Op 1 februari 2017 gingen de deuren open van het nieuwe Notariskantoor Goossens aan de Brediusweg 20. Oprichtster Inez Goossens heeft jarenlang ervaring opgedaan bij De Brauw Blackstone Westbroek, CMS en RijksBredius Notarissen. Zij heeft een sterk team achter haar staan van zes medewerkers met de ambitie om te groeien. Vrouwen met passie voor het vak en met veel werkplezier.

Bij Notariskantoor Goossens ligt de nadruk op de persoonlijke benadering: elke cliënt heeft zijn eigen verhaal. Er heerst een 24-uurs mentaliteit. Er wordt door de jarenlange ervaring, de kwaliteit en flexibiliteit van de medewerkers van Notariskantoor Goossens een hoogwaardig product geleverd tegen een aanvaardbare prijs. Of het nu gaat om een testament of de afwikkeling van een nalatenschap, om de overdracht van een woning of om het ontwikkelen van een bedrijfsterrein, de oprichting van een BV of om een herstructurering, of een Spaanse volmacht; Notariskantoor Goossens staat voor je klaar.

Het kantoor is goed bereikbaar door de ligging vlakbij station Naarden-Bussum maar ook per auto. Het kantoor heeft een eigen parkeerterrein en is zowel aan de achter- als voorzijde bereikbaar.

Het kantoor met de vrouwelijke touch

Door ons als vrouwenkantoor te presenteren willen wij niet een statement maken maar gewoon duidelijk zijn over wie wij zijn. Het team dat wij vormen is ervan overtuigd dat de toegevoegde waarde van een notaris zit in het aanvoelen van de situatie. Of de levensgebeurtenis nu prettig of onprettig is, ons inziens kun je de stukken notarieel inhoudelijk goed recht doen wanneer je eerst bij de gebeurtenis zelf stilstaat.

Middenin én verbonden met ’t Gooi

Notariskantoor Goossens staat midden in de maatschappij. Wij zijn maximaal betrokken bij onze omgeving. Daarom ondersteunen wij de Algemene Seniorenvereniging Gooise Meren, die zich bezighoudt met het bevorderen van contact tussen senioren. Daarnaast maakt notaris Inez Goossens onderdeel uit van het bestuur van Stichting Papageno Huis, een stichting die jongeren met autisme op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst. Ook steunen wij de sporters in ‘t Gooi door sponsoring van de Gooische Hockeyclub, Rugby Club ’t Gooi, Hockeyclub Naarden en Gooische Lawn tennisclub het Spieghel. Verder dragen wij de Gooische cultuur ook een warm hart toe door de Stichting Grote Kerk Naarden te steunen bij hun inzet voor het behoud en de ontwikkeling van één van de mooiste rijksmonumenten van Nederland.

.

Inez Goossens

Inez Goossens

Notaris en naamgeefster

Sascha Cremers

Sascha Cremers

Secretaresse

Karin Westland

Karin Westland

Notarisklerk

Bodine Schumm

Bodine Schumm

Administratief medewerkster

Denise Gude

Denise Gude

Kandidaat-notaris Familierecht

José Schut

José Schut

Notarieel medewerker

Enige tijd geleden heb ik vanuit mijn mediationpraktijk een ingewikkeld vastgoeddossier voorgelegd aan Notariskantoor Goossens. Met uitstekende juridische kennis van zaken en heldere uitleg is het dossier naar volle tevredenheid van betrokken partijen afgehandeld. Graag beveel ik Notariskantoor Goossens van harte aan.

Niels J. Kooijman

Eigenaar, Kooijman Mediation & Management

“Wij als pensioendeskundigen van Felixx.® komen in onze praktijk regelmatig vraagstukken tegen welke betrekking hebben op het ondernemingsrecht. Hoe prettig is het dan niet dat je je relaties kan toevertrouwen aan de specialisten van Notariskantoor Goossens. Wij bevelen daarom dit kantoor met een goed gevoel aan.”
Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur, Felixx.® HR & Pensioen Consultants

Ik ben ondernemer en heb door de jaren heen regelmatig ondersteuning van een notaris nodig gehad. Ons adviesbureau House of Performance heeft veel veranderingen doorgemaakt en Inez heeft ons steeds professioneel bijgestaan waarbij de samenwerking ook zeer prettig was. Ook bij het opstarten van andere ondernemingen kon ik op haar rekenen . Ik kan haar dus van harte aanbevelen en wens haar veel succes met haar eigen onderneming.

Arjon van Lieshout

Partner en organisatiespecialist, House of Performance

Ik heb Inez leren kennen als een professionele, innemende en integere persoonlijkheid die haar vak niet alleen beheerst, maar meedenkt met haar client op een persoonlijke wijze. Ze is op haar manier gericht op resultaat en efficientie met aandacht voor detail.

Cliff Go

CEO | Founder Swaen Capital, wealth management, Swaen Capital