Levensgebeurtenissen

Levensgebeurtenissen

In ieders leven zijn er momenten die zich niet vaak voordoen. Zo begint niet iedereen regelmatig een nieuwe onderneming. Ook het kopen van een nieuwe woning, samen gaan wonen of trouwen, scheiden en nalaten zijn heuse levensgebeurtenissen. Wij staan er samen met jou bij stil en zorgen voor goede notariële adviezen en stellen voor de verschillende situaties ook de notariële akten op.

Ondernemen

Ondernemen

Een eigen bedrijf beginnen. Je focus is volledig gericht op het opstarten. Echter, je moet ook al nadenken over hoe je omgaat met calamiteiten, aandelen, overnames en eventueel het staken van de onderneming.

Wonen

Wonen

Je eigen stek. Een eigen woning kopen is een grote stap die je niet vaak neemt. Los van de verplichte overdracht bij een notaris is het een mooi moment om veel privézaken in één keer notarieel vast te leggen.

Nalaten

Nalaten

Wat gebeurt er met je geld, huis, bezittingen en jouw schulden als je overlijdt? Heb je wensen voor jouw nabestaanden? Je kunt het maar beter vast laten leggen en je nalatenschap zo goed regelen.

Samenwonen

Samenwonen

Samen verder gaan is een belangrijke beslissing. Dat je misschien ook weer uit elkaar gaat daar denk je liever nog niet over. Juist door nu goede afspraken vast te leggen zorg je voor een gezonde gemeenschappelijke basis.

Trouwen

Trouwen

Ja ik wil! Maar wat wil je precies? Statistiek en romantiek zijn vaak niet zo’n goed huwelijk. Je kunt daarom maar beter duidelijk zijn en goed afspreken onder welke voorwaarden je trouwt.

Scheiden

Scheiden

Na een scheiding merk je vaak pas hoe verweven je leven met dat van jouw ex-partner is geraakt. Snel maar zorgvuldig ontvlechten is belangrijk om weer prettig verder te gaan.

Sta je voor een levensgebeurtenis en heb je een vraag?