Expositie Bold

Caroline Sikkenk fotografeerde vrouwen die door ziekte hun haar verloren. Twee jaar geleden was de eerste expositie BOLD in Haarlem. Deze portretten maakten op een positieve manier veel los bij pers en publiek. Zonder omlijsting van het haar werd zowel hun kracht als hun vrouwelijkheid benadrukt. Als het haar wegvalt, wordt een andere schoonheid zichtbaar: mooie jukbeenderen, vrolijke sproetjes, de vorm van de lippen, een blik in de ogen.

Grote Kerk in Naarden

Wegens succes is deze serie portretten uitgebreid en vernieuwd. De expositie BOLD is van 25 juni tot en met 21 juli 2017 te zien in de Grote Kerk Naarden. De vrouwen zijn niet alleen kaal (BALD), maar vooral stoer (BOLD). De Grote Kerk is 7 dagen per week vrij toegankelijk. Dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 – 16.30 uur en op zondag en maandag van 13.30 – 16.30 uur.

Vrouwelijke touch

Als notariskantoor met de vrouwelijke touch vinden wij het daarom geweldig dat wij een bijdrage hebben mogen leveren om deze expositie mogelijk te maken. Wij gaan zeker even kijken. Wil je meer weten? Bekijk dan de website: www.expo-bold.com