Ondernemen

Ondernemen

Een eigen bedrijf beginnen. Je focus is volledig gericht op het opstarten. Echter, je moet ook al nadenken over hoe je omgaat met calamiteiten, aandelen, overnames en eventueel het staken van de onderneming.

Op zoek naar specieke dienst?

Ben je gericht op zoek naar een specifieke dienst of akte met betrekking tot deze levensgebeurtenis? Klik dan op het betrekkende pictogram voor meer informatie.

Over ondernemen met Notariskantoor Goossens:

Inez heb ik in meerdere, complexe zaken leren kennen als ‘hands-on’, pragmatisch en probleemoplossend. Met haar proactieve aanpak is zij prima in staat om snel op haar doel af te gaan en resultaat te bereiken. Inez spreekt haar talen, waaronder Spaans, zodat zij ook internationale kwesties kan afwikkelen. Met haar humor, brede ervaring en gevoel voor ondernemerschap, ben je bij Notariskantoor Goossens op het juiste adres voor al het notariële werk!
Hans van der Ree

Eigenaar, BOEM Bataafsche Overzee Export Maatschappij

“Wij als pensioendeskundigen van Felixx.® komen in onze praktijk regelmatig vraagstukken tegen welke betrekking hebben op het ondernemingsrecht. Hoe prettig is het dan niet dat je je relaties kan toevertrouwen aan de specialisten van Notariskantoor Goossens. Wij bevelen daarom dit kantoor met een goed gevoel aan.”
Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur, Felixx.® HR & Pensioen Consultants

Geen velden gevonden.
Download de brochure: "Kiezen voor de juiste rechtsvorm"