Nalaten

Nalaten

Wat gebeurt er met je geld, huis, bezittingen en jouw schulden als je overlijdt? Heb je wensen voor jouw nabestaanden? Je kunt het maar beter vast laten leggen en je nalatenschap zo goed regelen.

Op zoek naar specieke dienst?

Ben je gericht op zoek naar een specifieke dienst of akte met betrekking tot deze levensgebeurtenis? Klik dan op het betrekkende pictogram voor meer informatie.

Over het regelen van nalaten bij Notariskantoor Goossens:

Ik ben op een deskundige, adequate en persoonlijke wijze geholpen door Denise bij het opmaken van de verklaring van erfrecht (bij het overlijden van mijn man) en het opmaken van mijn testament. Denise beheerst haar vak, denkt mee met de cliënt, is servicegericht en heeft oog voor detail. Ook wil ik Inez bedanken voor het passeren van de akten. Ik kan en ga Notariskantoor Goossens bij iedereen aanbevelen.

Nicole

Download de brochure: "Hoe regel ik mijn nalatenschap?"

Hulp bij levensvragen

Bezig zijn met uw nalatenschap of levenstestament kan levensvragen oproepen waarop u de antwoorden misschien niet alleen kunt vinden. In Gooi en Vechtstreek biedt het Centrum voor Levensvragen hiervoor professionele ondersteuning. Via hun website kunt u direct een gesprek aanvragen.