Het notariskantoor met de ‘vrouwelijke touch’,
zoekt een nieuwe notariële secretaresse.
Word jij dat?

Ons kantoor ligt in het bruisende hart van het Gooi en de medewerkers bestaan uitsluitend uit dames. Hier zijn wij trots op en hierin ligt onze kracht.

Omdat wij een hecht team zijn zul je je snel thuis voelen bij ons. Wij zijn ervan overtuigd dat de toegevoegde waarde van een notaris zit in het aanvoelen van de situatie. Of de levensgebeurtenis nu prettig of onprettig is, ons inziens kun je de stukken notarieel inhoudelijk pas goed recht doen wanneer je eerst bij de gebeurtenis zelf stilstaat.

Ben jij gedreven, nauwkeurig en enthousiast?

Kom kennis maken met ons team of stuur gelijk je sollicitatie naar ons op.

Vacature: Notarieel Secretaresse (4 tot 5 dagen per week)

Onder jouw werkzaamheden vallen onder andere:

    • administratieve werkzaamheden: het opstarten van dossiers, het maken van (een eerste opzet van) brieven aan cliënten, het maken van akten en het verzorgen van legalisaties;
    • contact met cliënten: het ontvangen van cliënten en het (telefonisch) te woord staan.

In eerste instantie zul jij werkzaam zijn op de afdeling familierecht. Maar omdat wij een klein kantoor zijn, zouden we je soms kunnen vragen om op een andere afdeling even bij te springen.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die klantvriendelijk is en nauwkeurig en gestructureerd kan werken. Ervaring in het notariaat en affiniteit met het personen- en familierecht heeft onze voorkeur. Maar ook als je dat niet hebt zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Dan kijken we samen hoe we jouw kennis snel op niveau kunnen brengen. Tot slot is voldoende humor een absolute vereiste om in ons gezellige team te passen.

Doorgroeimogelijkheden en opleidingen

Wij investeren graag in jou en jouw kennis omdat we graag een langdurige samenwerking met je willen aangaan. Daarom is het mogelijk om een relevante opleiding in het notariaat te volgen of de nodige cursussen op juridisch gebied.

Wat bieden wij

Naast ons gezellige team vinden we het ook belangrijk dat je je gewaardeerd voelt. Daarom bieden wij:

    • goede arbeidsvoorwaarden;
    • een competitief salaris (uiteraard in overleg en afhankelijk van het aantal uur dat je bij ons komt werken);
    • persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is gunstig gelegen en heeft een goede bereikbaarheid, omdat het dicht bij de snelweg ligt. Ook beschikken we over voldoende parkeergelegenheid. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf het station Naarden-Bussum is het nog geen 10 minuten lopen.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV en een motivatiebrief ter attentie van Inez Goossens: inez@notarisgoossens.nl. Wij doen niet aan lange sollicitatierondes. Je hoort snel iets van ons. Heb je nog vragen over de vacature dan mag je bellen en vragen naar Inez Goossens: +31 35 303 7167.

Kom jij ons team versterken?

Inez Goossens

Inez Goossens

Notaris en naamgeefster

José Schut

José Schut

Notarieel medewerker

Bodine Schumm

Bodine Schumm

Administratief medewerkster

Denise Gude

Denise Gude

Kandidaat-notaris Familierecht

Wendy Mijnheer

Wendy Mijnheer

Notarisklerk

Karin Westland

Karin Westland

Notarisklerk

Sascha Cremers

Sascha Cremers

Secretaresse