2021 start met drie nieuwe collega’s!

Toen wij vier jaar geleden van start gingen, opende onze website met het trotse bericht dat het team met vier vrouwen op ‘volle sterkte’ was. Wie had toen gedacht dat nu, pas vier jaar later, het team al uit acht personen zou bestaan.

Het kantoor met de vrouwelijke touch

Door ons als kantoor met vrouwelijke invulling en dito touch te presenteren, willen wij niet een statement maken maar gewoon duidelijk zijn over wie wij zijn. Het team dat wij vormen is ervan overtuigd, dat de toegevoegde waarde van een notaris zit in het aanvoelen én invoelen van de situatie. Of de levensgebeurtenis nu prettig of onprettig is, naar onze mening kun je deze stukken inhoudelijk pas dan notarieel goed recht doen wanneer je eerst bij de gebeurtenis zelf stilstaat. Zo zijn we begonnen en zo is het nu nog steeds.

Nieuwe gezichten

Dit jaar gaat goed van start met onze grootste teamuitbreiding tot nu toe. Maar liefst drie nieuwe collega’s mogen wij in januari verwelkomen.

Van links naar rechts op de foto: Tugba Dokkal, Chantal Freriks en Sophie Clevett. Tugba heeft Notarieel recht gestudeerd in Utrecht en komt ons team versterken als Kandidaat Notaris Familierecht. Chantal versterkt het team als Notarisklerk. Sophie Clevett studeert momenteel notarieel recht in Leiden en gaat bij ons praktijkervaring op doen. Hoe leuk is dat!

Welkome versterking

Door de gestage groei van onze clientèle is deze aanvulling zeer welkom. Bij Notariskantoor Goossens ligt al vanaf het begin de nadruk op de persoonlijke benadering: elke cliënt heeft zijn eigen verhaal. Er heerst een 24-uurs mentaliteit. We leggen de lat dus hoog en daarvoor is een sterk team onontbeerlijk!

Een mooie start van een jubileumjaar

2021 is mijn tiende jaar als zelfstandig notaris. En dit jaar gaat goed van start met deze uitbreiding. Later volgt nog meer berichtgeving over deze mijlpaal want ik wil daar graag op een bijzondere manier bij stilstaan. Voor nu prijs ik mij gelukkig met deze uitbreiding van het team en ik wens hen veel succes en (werk)plezier bij ons!

Inez Goossens

Inez Goossens

Notaris en naamgeefster van het kantoor