Vanaf 1 februari 2022 versterkt Alexandra van den Broek het team van Notariskantoor Goossens. Een mooi moment om de ervaren kandidaat-notaris haar verhaal te laten doen.

Levensgebeurtenissen

Zoals bekend wordt bij Notariskantoor Goossens altijd eerst stilgestaan bij de levensgebeurtenis die aan een akte voorafgaat. De overstap van Alexandra naar ‘team Goossens’ is ook een heuse levensgebeurtenis die we dan ook niet onopgemerkt willen laten. Wij zijn blij met de versterking en maken je graag bekend met onze nieuwe collega die zich met de akten van onze cliënten zal gaan bezighouden.

Kandidaat-notaris onroerend goed

Al vanaf haar studie aan de Universiteit in Groningen is Alexandra’s specialisme: onroerend goed. Direct na haar studie heeft ze op dit gebied veel ervaring opgedaan bij het Gemeentelijk Grondbedrijf Amsterdam op de afdeling erfpacht. Daarna volgden twee grote kantoren in Amsterdam en Eindhoven (Boekel de Nerée en Banning). Bij de komst van haar eerste kind verliet zij het notariaat om te gaan werken als Gerechtssecretaris Familiekamer bij de Rechtbank van Amsterdam.

Terug in het notariaat

In 2003 kiest zij ervoor om full-time moeder te zijn en om meer tijd aan het gezin te kunnen besteden. Na een onderbreking van 15 jaar keert ze in 2018 weer terug in het notariaat. Eerst bij Allen & Overy in Amsterdam als notarieel medewerker en na een hervatting van de studie als kandidaat-notaris bij Beens Notariaat in Amersfoort en als kandidaat-notaris vastgoed bij Buma Algera in Amsterdam.

Al 21 jaar in Bussum

Ondanks het feit dat Alexandra dus steeds buiten ‘het dorp’ heeft gewerkt, woont ze inmiddels al 21 jaar in Bussum. Alexandra en Inez kennen elkaar al uit de tijd dat de kinderen naar dezelfde basisschool gingen. Een toevallige ontmoeting in het najaar van 2021 betekende een hernieuwde kennismaking. Het gesprek dat daarop volgde, leidde er uiteindelijk toe dat Alexandra nu lekker ‘in de buurt’ aan de slag gaat. Op de Brediusweg 20 dus.

Waar ken ik haar toch van?

Wie snel genoeg is en vroeg genoeg opstaat kan Alexandra een keer hardlopend zijn tegengekomen. Of misschien wel op de golfbaan want hardlopen en golfen zorgen voor ontspanning in haar drukke bestaan. Niet alleen is ze op dit moment druk met het notariaat en haar gezin maar hoopt Alexandra in juni haar opleiding als kandidaat-notaris voor de tweede keer af te ronden. Als trotse moeder van vier meisjes en drie jongens is ze naast dat alles ook nog aan te treffen bij de Gooische hockeyclub, BFC en de Scouting.

Vakgebieden ‘Scheiding’ en ‘Onroerend goed’

Wie de komende tijd te maken krijgt met levensgebeurtenissen op het gebied van wonen of scheiden, zal door Alexandra worden geholpen bij de noodzakelijke notariële vastleggingen die daarbij horen. Je krijgt dan te maken met iemand die erg goed kan schakelen, zelf veel levenservaring inbrengt en een prettige sfeer aan de gesprekstafel creëert.

We zijn echt heel erg blij met deze versterking van het team!

Inez Goossens

Notaris en naamgeefster van het kantoor