Corona maatregelen Notariskantoor Goossens

door

Corona maatregelen Notariskantoor Goossens

Notariskantoor Goossens blijft geopend zolang dit nog op een normale manier mogelijk is. Wel nemen wij de verscherpte maatregelen van de overheid vanwege het coronavirus zeer serieus en daarom hebben wij besloten een aantal maatregelen door te voeren in onze manier van werken:

Wat kunt u van ons verwachten:

  • wij zorgen voor bezetting, beschikbaarheid en bereikbaarheid tijdens kantooruren van 8:30 tot 17:30 uur, maar het is mogelijk dat onze medewerkers minder frequent op kantoor aanwezig zijn;
  • de doorlooptijden van dossiers zullen mogelijk langer worden, maar we doen onze uiterste best om in ieder geval dossiers met een harde deadline op tijd af te wikkelen.

Wat verwachten wij van u:

  • wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen;
  • kom niet onaangekondigd bij ons langs, wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is;
  • wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u ons daarvoor een volmacht verleent. Neem contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

We zullen hiermee de uitbreiding van het coronavirus niet stoppen, maar we proberen wel ons steentje bij te dragen. Tegelijkertijd proberen wij hiermee onze dienstverlening op peil te houden. Deze maatregelen zullen wij op advies van de Rijksoverheid in ieder geval tot en met 14 januari 2021 hanteren.

Team Notariskantoor Goossens